''Kılıçdaroğlu sana oy yok''

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Osmaniye İl Kongresi sonrası Dörtyol, İskenderun ve Antakya'da partililerle buluşacak.Adana Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Bu sırada kalabalık

''Kılıçdaroğlu sana oy yok''

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Osmaniye İl Kongresi sonrası Dörtyol, İskenderun ve Antakya'da partililerle buluşacak.Adana Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Bu sırada kalabalık nedeniyle yere düşen bir gazeteci ezilme tehlikesi geçirdi. Kılıçdaroğlu, parti otobüsünde vatandaşları selamlarken Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyen bir vatandaş, 'Lan sana oy yok' diyerek, otobüsün ön camlarını yumrukladı. Korumalar tarafından bu kişinin Kılıçdaroğlu ile görüşmesine izin verilmedi.

Polisin sıkı güvenlik tedbiri aldığı konvoyda, Kılıçdaroğlu, yoluna devam ederken, grup arasında tartışma çıktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler