Kılıçdaroğlu Rize'de

 Bayram tatilini geçirmek için dün, eşi Selvi ve kızı Zeynep Kılıçdaroğlu ile Rize'nin Ayder beldesine gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geceyi Ayder'deki bir bungalow evde geçirdi. Kılıçdaroğlu, bugün sabah kahvaltısını yaptıktan sonra eşi ve k

Kılıçdaroğlu Rize'de

 

Bayram tatilini geçirmek için dün, eşi Selvi ve kızı Zeynep Kılıçdaroğlu ile Rize'nin Ayder beldesine gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geceyi Ayder'deki bir bungalow evde geçirdi. Kılıçdaroğlu, bugün sabah kahvaltısını yaptıktan sonra eşi ve kızıyla ormanlık alanda kısa bir yürüyüş yaptı. Yürüyüşte Selvi Kılıçdaroğlu ile kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun çevredeki kadınlar yardımı ile başına yöresel bir örtü bağladığı gözlendi.

Kılıçdaroğlu yürüyüş sonrası Ayder'de kaldığı evde odunla yakılan bir ateşin etrafında partililer ile bir süre sohbet ettikten sonra Rize kent merkezine gelerek vatandaşlarla bayramlaştı. Bütün vatandaşlara seslenmek istediğini anlatan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: 

"CHP olarak biz kendi ülkemizde barışı ve huzuru sağlayacağız. Eski Doğru Yol partililer, eski Anavatan partililer yani bu ülkede demokratik, laik, sosyal hukuk devletini destekleyen, destek veren Türkiye'nin çağdaşlaşmasına katkı yapmak isteyen bütün yurttaşlarımı partimizin şemsiyesi altına bekliyorum. Buraya gelin."

Aydınlara ve mütediyyenlere seslendi

Türkiye'deki aydınlarına ve mütedeyyinlerine de seslenen Kılıçdaroğlu, "Özellikle mütedeyyin yurttaşlarıma seslenmek isterim, bu güzel Ramazan Bayramı'nda. Mütedeyyin insan aydın insandır, yaşamı sorgulayan, dini siyasete bulaştırmayan, yüreğinde insan sevgisi olan insandır. Onları ben klasik bir muhafazakar olarak görmek istemiyorum. Onlar bizim yurttaşlarımızdır, onlarla kucaklaşmak, onlarla barışmak, onları CHP şemsiyesi altında görmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset