Kılıçdaroğlu Köşk'e çıktı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tutuklu milletvekilleri kriziyle yükselen tansiyona karşı dün sürpriz bir girişimle devreye girdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 11:00'de başlayan görüşmesi sona erdi.Bahçeli geri çevirdiGül’ü

Kılıçdaroğlu Köşk'e çıktı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tutuklu milletvekilleri kriziyle yükselen tansiyona karşı dün sürpriz bir girişimle devreye girdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 11:00'de başlayan görüşmesi sona erdi.

Bahçeli geri çevirdi

Gül’ün Köşk’e çağırdığı bir diğer lider olan Bahçeli’nin ise, “Konunun doğrudan ilgilisi değiliz” diyerek daveti geri çevirdiği bildirildi. Bahçeli’nin Köşk’te rahatsızlık yarattığı iddia edilen bu tavrında, partisinin yöneticilerini hedef alan kaset krizi konusunda Gül ile yaşadığı gerilimin etkili olduğu öne sürüldü.

Gül, CHP’den milletvekili seçilen gazeteci Mustafa Balbay’ın tutukluluğuna yapılan itirazın dün bir kez daha reddedilmesiyle doruğa çıkan krizin çözümü için harekete geçti. Bu davetin Gül ve Erdoğan’ın dünkü görüşmesinde ele alındığı ve randevuların da bu görüşmenin ardından alındığı kulislere yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset