Kılıçdaroğlu görevden aldı...

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na muhalif il başkanlarının öncüsü olan ve seçim öncesi genel merkezin şok kararı ile görevden alınan eski Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan, delegelerin oyu ile yeniden il başkanı oldu. Mevcut başkan Erhan Sevimli, eski Başkan Gür

Kılıçdaroğlu görevden aldı...

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na muhalif il başkanlarının öncüsü olan ve seçim öncesi genel merkezin şok kararı ile görevden alınan eski Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan, delegelerin oyu ile yeniden il başkanı oldu.

Mevcut başkan Erhan Sevimli, eski Başkan Gürhan Akdoğan ve eski Nilüfer İlçe Başkanı Metin Çelik'in aday olduğu CHP Bursa Olağanüstü İl Kongresi, Salon Prenses'te öğle saatlerinde başladı. Kongrede üç imzası eksik kalan Erhan Sevimli adaylıktan çekilirken, Metin Çelik 140, Gürhan Akdoğan da 282 oy aldı. Gürhan Akdoğan ve Metin Çelik'in başkanlık için yarıştığı ve 540 delegenin katıldığı seçimlerde 483 delege oy kullandı. 248 oy alan Gürhan Akdoğan, 245 oy toplayan rakibi Metin Çelik'e 3 oy fark atarak yeniden il başkanlığı koltuğuna oturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset