Kılıçdaroğlu açıklama yapacak

CHP'nin bu hafta sonu yapılacak kurultayında Deniz Baykal'dan boşalan genel başkanlık için aday olacağı iddia edilen Kılıçdaroğlu, daha önce iki kez aday olmayacağını söylemişti.Kılıçdaroğlu, düzenleyeceği basın toplantısında CHP İl başkanlarından destek

Kılıçdaroğlu açıklama yapacak

CHP'nin bu hafta sonu yapılacak kurultayında Deniz Baykal'dan boşalan genel başkanlık için aday olacağı iddia edilen Kılıçdaroğlu, daha önce iki kez aday olmayacağını söylemişti.

Kılıçdaroğlu, düzenleyeceği basın toplantısında CHP İl başkanlarından destek isteyecek.  Kılıçdaroğlu, ayrıca grup başkanvekilliğinden  de istifa edecek.

Cuma günü Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu bir görüşme yapmıştı. O görüşmede Baykal, Kılıçdaroğlu'na il başkanlarının da desteğini alması gerektiğini söylemişti. Kılıçdaroğlu'nun bugün düzenleyeceği basın toplantısında yarın yapılacak İl Başkanları toplantısı öncesinde destek isteyeceği belirtiliyor.

CHP'li muhalifler Baykal'a 'geri dönme' diyecek

CHP'de muhalif isimler Deniz Baykal'a 'geri dönme' çağrısında bulunmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler