Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan

CHP'nin 33. Olağan Genel Kurultayı'nda İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, 1249 delegenin 1189'unun oyunu alarak yeni CHP Genel Başkanı seçildi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu teşekkür konuşmasında partililere şöyle seslendi: "Hepinize teşekkür

Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan

CHP'nin 33. Olağan Genel Kurultayı'nda İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, 1249 delegenin 1189'unun oyunu alarak yeni CHP Genel Başkanı seçildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu teşekkür konuşmasında partililere şöyle seslendi: "Hepinize teşekkür ediyorum. Çok ağır bir görevi üstlendiğimin bilincindeyim. Mustafa Kemal'in, İsmet İnönü'nün, Bülen Ecevit'in, Deniz Baykal'ın koltuğuna oturuyorum. Bu koltuğa oturanlar halkı için çalıştı. Görevimiz asıl şimdi başlıyor. Mücadeleyi ülkenin her tarafına taşıyacağız. Beraber yola çıkmak zorundayız. İktidar koşusunun asıl aslanları, kaplanları sizlersiniz. Eğer bu mücadeleyi sağlıklı götürürsek çözmeyeceğimiz hiçbir anahtar yoktur. Bana yükslediğiniz görevin bilincinde olarak teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset