Kazadan Önce Boğazını Sıkmış

Görgü tanığı polisler, "Özlem Yolcu'yu ağlarken bulduk. Sevgilisinin, boğazını sıktığını söyledi. Ama şikayetçi olmayınca, çocuğu uyarıp ayrıldık" dedi.ÖZLEM Yolcu'nun ölümüyle ilgili haberi gazetelerde okuyan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Önleyici

Kazadan Önce Boğazını Sıkmış

Görgü tanığı polisler, "Özlem Yolcu'yu ağlarken bulduk. Sevgilisinin, boğazını sıktığını söyledi. Ama şikayetçi olmayınca, çocuğu uyarıp ayrıldık" dedi.

ÖZLEM Yolcu'nun ölümüyle ilgili haberi gazetelerde okuyan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Büro Amirliği'nde görevli polisler İ.G. ile A.A, Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak soruşturmanın boyutunu değiştirebilecek önemli bilgiler verdi. Polisler, 7 Ağustos günü saat 23.30 sıralarında, Büyükçekmece sahilinde bir erkeğin bir kadını dövdüğü anonsu geldiğini anlattı.

Bunun üzerine sahile gittiklerini belirten İ.G, ifadesinde, "Özlem Yolcu'yu ağlarken bulduk. Sevgilisi de yanındaydı. Boğazında parmak izleri vardı. Kız, sevgilisin boğazını sıktığını söyledi. Ama şikayetçi olmadı. Merkezden GBT'lerini (Genel Bilgi Taraması) sorduk. Bir şey çıkmayınca çocuğu uyarıp ayrıldık" dedi.

Ekipteki diğer polis memuru A.A. da arkadaşının söylediklerini tekrarlayarak, "Kız sürekli ağlıyordu. Şikayetçi olmadı ama ürkmüştü. Erkek de '5 yıllık arkadaşız. Biraz tartıştık. Arkadaşımı birazdan eve bırakacağım' dedi. Şüpheli ve aranan kişiler olmadıkları için de biz de uyarıp oradan ayrıldık" diye ifade verdi. Savcılığa "Bir ara motorun bariyerlere sürtündüğünü fark ettim. Ama Özlem'in düştüğünü hatırlamıyorum" diyen Tufan Bal, çıkarıldığı Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler