Kaya, "Partiler aday bulamıyor"

Trabzon ile ilgili umut veren açıklamalarda bulundu. AK Parti'de seçim sürecinde hiçbir bölünme ve parçalanma olmayacağını, Başbakan Erdoğan'ın ifade ettiği gibi bu yarışın dostça ve barış içinde geçeceğini belirten Kaya, “Bizim siyaset anlayışımızda küsm

Kaya, "Partiler aday bulamıyor"
Trabzon ile ilgili umut veren açıklamalarda bulundu. AK Parti'de seçim sürecinde hiçbir bölünme ve parçalanma olmayacağını, Başbakan Erdoğan'ın ifade ettiği gibi bu yarışın dostça ve barış içinde geçeceğini belirten Kaya, “Bizim siyaset anlayışımızda küsmek, partilimizi karalayarak bir menfaat elde etmek, onun önünü kesmek, potansiyelini küçümsemek gibi kavramlar yoktur. Bizim siyaset anlayışımız tabanın siyasi anlayışıdır. Partimizin tabanı halkın kendisidir. Ak Parti'yi bugünlere getiren vatandaşlarımız partimizin gerçek sahipleridir” dedi.

KARŞIMIZA ADAY ÇIKARAMIYORLAR
Allah'a şükürler olsun ki Trabzon'da ki teşkilatlarımız partimiz kurulduğu günden beri azami gayretler sarf etmiş ve bize tabanıyla halkıyla ve tavanıyla bütünleşmiş bir zemin hazırlamışlardır. Burada partimizin mahalle teşkilatı üyelerinden Milletvekillerine kadar hepsinin büyük emeği vardı. Hepsine ama hepsine Trabzon'da estirdikleri AK Parti rüzgarı nedeniyle teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde Trabzon'da hiçbir partinin ismi zikredilmemektedir. Şöyle bir bakın Trabzon'un gündemine. Her gün ya bir Ak Parti hizmeti ya da bir Ak parti'nin hizmetkarı olan parti mensupları Trabzon'a ilişkin gayretler sarf ediyor. Diğer siyasi partiler hep sanal konularla gündeme gelmeye çalışıyor. Partimiz teşkilatlarımız sayesinde Trabzon'da öylesine güçlenmiştir ki rakiplerini aday bulamaz bir hale getirmişlerdir. Bugün DP'si, MHP'si, DSP'si karşımıza çıkaracak aday bulamıyorlar. Neden biliyor musunuz? Çünkü Ak parti'nin alternatifi Trabzon'da yok. Bu halkımızın ve siz değerli parti mensuplarım sayesinde olmuştur. Partiler aday gösterebilmek için insanların peşlerinden ayrılmıyorlar fakat adaylık için teklif getirilen insanlardan haklı olarak, “Kardeşim AK parti zaten seçimi alacak neden ben çıkıp kendi prestijimi sarsayım ki” diyerek o partilerde isimlerini yıpratmak istememeklerdedirler.
Ne diyor Sayın Başbakanımız, “Küçük olsun benim olsun siyaseti, millete sağır geleceğe kör siyasettir. Kendisini ister merkez, ister çevre adına tanımlasın, Türkiye'yi kucaklama yeteneğinden yoksun siyasettir. Bunlar halktan değil, zaaf alanlarından besleniyor.
Yapay gündem oluşturup sonra da o zeminde siyaset yapanların, bizim Türkiye tasavvurumuzda ve siyaset anlayışımızda yeri yoktur. Siyaset yapmakla üretmek aynı şey değildir. Siyaseti asıl belirleyen halktır. Siyaseti halksız, tabansız ve kimliksiz sananları ya da kimliklerini düşürenleri halkımız müebbet yokluğa ve unutulmaya mahkûm eder”. İşte muhalefetin halini liderimiz kısa ve öz bir şekilde açıklıyor. Halksız, tabansız, kimliksiz sananlar kaybetmeye mahkumdurlar.

PARTİLİLERİMLE GURUR DUYUYORUM
Gençlik kollarımızın yaptığı organizasyonları takip ettim Gurur duydum. Trabzon gençliği Ak parti gençliğiyle kucaklaşmış. Onlara teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın ev ev gezerek gerçekleştirdiği çalışmaları izlerken koltuklarım kabardı. Partimizin kadınlara verdiği değer, kadınlarımızın partimize gösterdiği özveri ile nice dağlar aşmış. Onları da yürekten kutluyorum. İl ve İlçe yönetimlerimizde bugüne kadar Trabzon'a yapılacak her yatırımın öncüsü olmuş, gerek teşkilatlanmada gerek Trabzon'a gelen yatırmalarda gecesini gündüzüne katarak çalışmışlardır. Tabiî ki tüm bu hizmetlerin temelini atan partimizin kurucularına da haklarını teslim etmek gerekir. Onların kıvılcımlarıyla parlayan bu ışık sayesinde sadece Trabzon değil Türkiye aydınlanmıştır.

DÜNYA MARKASI TRABZON'A YAKIŞIR HİZMETLER ŞART
İşte bu birlik ve beraberliğe olan sadakatim, teşkilatlarıma olan bağlılığımla yola çıktım. Trabzon'u kazanmak için yola çıktım ve Trabzon'u Ak parti'nin kazanacağından eminim. Trabzon halkı bize güveniyor, teşkilatlarımıza güç veriyor. Allah'ıın izniyle Trabzon Belediyesi'nin gücünü iktidarla birleştirip Dünya Markası Trabzon'umuza yakışır hizmetleri şehrimize getirmek istiyorum. Başta söylediğim gibi adımız halk soyadımız hizmettir. Biz halka hizmetin ta kendisiyiz”. Bizim yarışımız Trabzon'a hizmet yarışıdır. Her partilim benim için değerlidir. Partimin her adayı benim adayım partimin her rakibi benimde rakibimdir. Adayımız açıklanır tebrik eder girer koluna Trabzon'un Ak hizmetlerle buluşturmak için seçim sahasına ineriz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şimdiden seçimin önce Trabzon halkı, sonra Trabzon şehri ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset