Kavanoz: "MHP halkı kandırıyor!"

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe başkanı Cemal Özçelik’in yalan yanlış beyanatlarla halkı kandırmaya çalıştığını söyledi. Sayın Özçelik’in gerçek dışı beyanatlar verdiğini ve gazetelerde yer alan tam

Kavanoz: "MHP halkı kandırıyor!"

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe başkanı Cemal Özçelik’in yalan yanlış beyanatlarla halkı kandırmaya çalıştığını söyledi.

 

Sayın Özçelik’in gerçek dışı beyanatlar verdiğini ve gazetelerde yer alan tam sayfa ilanlarla halkı kandırdıklarını sandığını ifade eden Kavanoz şunları söyledi: “ MHP 'nin geçmişine baktığınız zaman, yaptıkları hiçbir şey yok. DSP-MHP-ANAP dönemi 3.5 yıl iktidarda kaldı. Dolar kuru 4 kat arttı, milli gelir 262 milyar dolardan 215 milyar dolara geriledi, o dönemdeki toplam enflasyon rakamı ise yüzde 303 oldu. MHP bunları mı seçim beyannamesine yazacak. DSP-ANAP-MHP koalisyon hükümetinin etkisi ile Türkiye'yi bir gecede yüzde 25 fakirleştiren 21 Şubat 2001 krizinin üzerinden 10 yıl geçti. Yalan üzerine kurulu siyaset olabilir mi? Yalanlara inanmayacağız. AK Parti ile Türkiye’de çok şeyin değişti, vatandaşların da bu değişimi görüyor. Halkımız bu yalanlara inanmıyor. İnansaydı AK Parti'ye bu büyük desteği veririmiydi? Halkımız MHP’nin Türk ekonomisini batıran uygulamalarının yarattığı toplumsal çöküşü de çok iyi biliyor”.

 

HALKI KANDIRDIKLARINI SANIYORLAR

Yoksullukla mücadelede yıllardır uygulana gelen klasik yardım anlayışının AK Parti ile terk edildiğini ifade eden Kavanoz “ Bu yüzden yeni bir hedef ortaya konuldu ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın günlük ihtiyaçlarını karşılamak üzere sürekli yardım alan konumdan kurtararak, onların kendi gelirlerini temin edebilmelerini sağlayacak kalıcı proje desteklerine ağırlık verilmektedir.

 

Bunun yanında yine dar gelirli insanlarımızın çocuklarının eğitim ve sağlık hizmetlerinden yeterince faydalanmalarına, istihdam artırıcı eğitim desteklerine de öncelik verilmektedir. Cari açık konusunu dillerine dolamışlar ve abartıyorlar. Ekonomik büyümeden hiç bahsetmiyorlar.  Cari açık, ekonomik büyümenin olduğu her ülkede normal bir şeydir. 2002 yılında hükümete iken ne yaptılar ki cari açığın düşüklüğünü örnek gösteriyorlar. Açıklasınlar da bilelim. Bu tip beyanatlarla halkımızı kandıracağınızı sanmayın.

 

Tüm Türkiye, tüm milletimiz, AK Parti iktidarının bu ülkeye yaptığı hizmetlerin farkında. Türkiye’nin AK Parti iktidarına her zaman güvenmektedir. Bunu şimdiye kadar göstermiştir bu seçimde de seçimde AK Parti yine tek başına iktidara taşıyarak göstereceğine sonuna kadar inanıyoruz. Türkiye’nin geçirdiği değişimin dönüşümün devamı için bu gereklidir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset