Kato Dağı'nda operasyon!

PKK'nın Kuzey Irak'tan yurda girişte kullandığı yerlerin başında gelen Şırnak'ta Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan operasyonlar her geçen gün daha da genişletilerek devam ediyor. Şırnak'ın Küpeli, Cudi Dağları ile Bestler-Dereler bölgesinde op

Kato Dağı'nda operasyon!
PKK'nın Kuzey Irak'tan yurda girişte kullandığı yerlerin başında gelen Şırnak'ta Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan operasyonlar her geçen gün daha da genişletilerek devam ediyor.

Şırnak'ın Küpeli, Cudi Dağları ile Bestler-Dereler bölgesinde operasyonlar devam ederken, bir grup PKK'lının eylem hazırlığı için bir araya geldiği duyumu üzerine Kato Dağı'na dün 3 bin komando uzman çavuş ve özel eğitimli askerlerin katılımıyla hava destekli bir operasyon başlatılmıştı.

3 bin komando, uzman çavuş ve özel eğitimli askerlerin katıldığı Kato Dağı operasyonunda yol güvenliğini 500 mehmetçik sağladı. Bu arada, PKK'lı teröristlerin geçiş güzergahı olarak kullandığı sınırdaki Cudi ve Küpeli Dağları ablukaya alınırken, topçu birlikleri PKKlı teröristlerin bulunduğu alanlara bomba yağdırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset