"Kasetim çıksa istifa etmem"

Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkanı Cem Toker, Deniz Baykal'ın kaset nedeniyle değil, kasetteki kişiyi Ankara milletvekili yapması nedeniyle istifa etmesinin doğru olduğunu söyledi. Toker, "Benim kasetim çıksa istifa etmem." dedi.Antalya Ticaret ve

"Kasetim çıksa istifa etmem"

Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkanı Cem Toker, Deniz Baykal'ın kaset nedeniyle değil, kasetteki kişiyi Ankara milletvekili yapması nedeniyle istifa etmesinin doğru olduğunu söyledi. Toker, "Benim kasetim çıksa istifa etmem." dedi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi bir grup tarafından konuşmacı olarak davet edilen LDP Genel Başkanı Toker, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Deniz Baykal'ın kasetten dolayı istifa etmesinin yanlış olduğunu ifade eden Toker, "Ülkede her şey çığırından çıktı. Bu olaylara şaşırmıyorum. Herkes hakkında çıkabilir. Eminin ki birçok AK Partili ve diğer parti üyelerinin de paçası tutuştu. Bundan şüphem yok. Baykal'ın Nesrin Baytok'u böyle bir olaydan sonra Ankara Milletvekili yaptığı için istifa etmesi doğru." diye konuştu.

LDP Genel Başkanı, partililere seslenerek kendisiyle ilgili böyle bir kaset çıkması durumunda istifa etmeyeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset