Karayalçın Trabzon etkinliğinde

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, Trabzon'un kültürel, folklorik, yöresel ürün ve yiyeceklerinin satış ve tanıtımının yapıldığı etkinliğe katıldı. Karayalçın, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen ''Trabzon Buluşması'

Karayalçın Trabzon etkinliğinde
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, Trabzon'un kültürel, folklorik, yöresel ürün ve yiyeceklerinin satış ve tanıtımının yapıldığı etkinliğe katıldı.

Karayalçın, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen ''Trabzon Buluşması'' etkinliğinde ürün ve yiyeceklerin yer aldığı stantları gezdi.

Organizasyonu heyecanla beklediğini ve başarılı bulduğunu söyleyen Karayalçın, stantların Trabzon'a özgü ürünler ve kente özgü danslarla renklendiğini ifade etti. Karayalçın, organizasyonu yapanları ve stantlarla katılanları kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset