Karakola roketatarlı saldırı!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı ile ilçe girişindeki polis kontrol noktasında uzun namlululu silahlarla taciz ateşi açıldı. Şemdinli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne akşam saat 22.40 sıralarında P

Karakola roketatarlı saldırı!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı ile ilçe girişindeki polis kontrol noktasında uzun namlululu silahlarla taciz ateşi açıldı.

Şemdinli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne akşam saat 22.40 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Aynı saatte ilçe girişindeki polis kontrol noktasına da uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı. Saldırıya polisler anında cevap verilirken, çatışmaların sürdüğü kaydedildi. Saldırı sırasında ölen yada yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor.

POLİS KONTROL NOKTASINI DA UZUN NAMLULU SİLAHLARLA TARADILAR

HAKKARİ’ nin Şemdinli İlçesi’nde bir grup PKK’lı tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına roket atarlı saldırıda bulunurken, polis kontrol merkezi ise uzun namlulu silahlarla tarandı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, binalarda hasar oluştu.

Şemdinli İlçesi’nde saat 22.40 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına bir grup PKK’lı tarafından Efkar ve Guman dağı bölgesinden roket atarlarla saldırıda bulunuldu. Atılan roketler sonucu binada hasar oluştu. Bu arada ilçe girişinde bulunan polis kontrol noktasına ise uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı.

Güvenlik güçleri açılan ateşe karşılık vermesiyle çatışmanın yaşandığı bölgede operasyon başlatıldı. Hakkari Valisi Muammer Türker, İlçe Emniyet Müdürlüğüne roketli saldırı ve polis kontrol noktasına yapılan taciz ateşinde ölen ya da yaralananın olmadığını, saldırıyı yapanlara yönelik geniş çaplı operasyon başlatıldığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler