Karadeniz Bölgesi şahlanacak

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın Türkiye’nin en başarılı bürokratlarından biri olduğunu söyleyerek, “Bayraktar projeleri ile sadece Trabzon’u değil, Karadeniz Bölge

Karadeniz Bölgesi şahlanacak

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın Türkiye’nin en başarılı bürokratlarından biri olduğunu söyleyerek, “Bayraktar projeleri ile sadece Trabzon’u değil, Karadeniz Bölgesi’ni de şahlandıracaktır” dedi.

Bir dizi ziyaret için memleketi Trabzon’a gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, AK Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar ile görüştü. Bayraktar’ın Haber Türk TV’deki canlı yayın programının ardından Ayasofya Müzesi önünde bir görüşme yapan Atalay, Bayraktar ile bir süre sohbet etti.

Erdoğan Bayraktar’ın Türkiye’nin en önemli ve başarılı bürokratlarından biri olduğunu dile getiren Atalay, “Erdoğan Bayraktar sadece Trabzon değil, Karadeniz Bölgesi içinde bir şans. Projeleriyle Trabzon’u ve bölgeyi de şahlandıracaktır. Çünkü o Türkiye’de bir marka. Çok önemli bir isim. TOKİ’de başlattığı büyük projeleri başarıyla tamamladı. Böylesi önemli bir isim Trabzon’a ve bölgeye çok şey katacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset