Karadeniz Bayraktar ile kazanacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Trabzon’a gelerek AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’a destek ziyaretinde bulundu.Of ilçesinde sandık görevlileri ve teşkilat mensupları ile bir toplantı düzenle

Karadeniz Bayraktar ile kazanacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Trabzon’a gelerek AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’a destek ziyaretinde bulundu.

Of ilçesinde sandık görevlileri ve teşkilat mensupları ile bir toplantı düzenlendi. Programa Bayraktar ile birlikte Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ak Parti İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu ve partililer katıldı.

Bayraktar, yaptığı konuşmada, “Allah nasip etti de Trabzon’dan aday oldum” diyerek şunları söyledi: “58 gün boyunca Trabzon’un 17 ilçesi ile adete bütünleştik. İnsanın göğsünün kabarası geliyor, sizlerin başını bugüne kadar öne eğdirmedim ve bugünden sonra da eğdirmeyeceğim” dedi.

“BAYRAKTAR İLE KARADENİZ BÖLGESİ KAZANACAK”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, Samsunluların selamını getirdiğini söyleyerek, “Erdoğan Bayraktar ile Samsun’a 4 bin konut yaptık. Erdoğan bey bana destek oldu ben de kendisine bu yolda güç ve destek olmak için buradayım. Erdoğan Bey’e bir talep ve sorun geldiğinde inanılmaz bir hızda o sorunu çözer ve aynı hızda çözüm getirir. Bu yönünden dolayı da sayın Başbakanımızın hep takdirini kazanmıştır. Erdoğan Bayraktar ile Trabzon ve Karadeniz Bölgesi kazanacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler