Karabela yoğun tempo çalışıyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Yunus Karabela, Milletvekili Safiye Seymenoğlu ile birlikte seçim çalışması kapsamında Hasta engelli ve kimsesizler bakım derneğinin açılışına katıldı. Karabela, dernek açılışında derneklerin kurulmasının çok kolay

Karabela yoğun tempo çalışıyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Yunus Karabela, Milletvekili Safiye Seymenoğlu ile birlikte seçim çalışması kapsamında Hasta engelli ve kimsesizler bakım derneğinin açılışına katıldı. Karabela, dernek açılışında derneklerin kurulmasının çok kolay olduğunu belirterek, “Dernek kurmak mesele değil 7 kişi bir araya gelerek dernek kuruyor. Türkiye’de sayısız dernek var. Dernekler kamuoyu desteğinin alınabileceği bir alandır. Onun için çok çalışmak gerekmektedir. Kamuoyu olarak böyle bir projeyi üretebilmeliyiz” dedi.  Karabela, daha sonra beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte Aydınlıkevler Mahallesi’ne giderek esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflarla tek tek görüşerek başbakanın selamını ileten Karabela, esnafın da dertlerini dinlemeyi ihmal etmedi. Güçlü bir kadroyla yola çıktıklarını belirten Karabela, “Biz diyoruz ki istikrar sürsün Türkiye büyüsün. Bugüne kadar Türkiye’de ve Trabzon’da yapılanları herkes görüyor. Ustalık döneminde daha çok hizmetler yapıp özellikle Trabzon’u kalkındıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset