Karabela verilen sözü tutuyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmaları sırasında “Gidilmedik köy bırakmayın” talimatı gereğince köy köy dolaşan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Yunus Karabela, Trabzon’da ilçe ilçe, belde belde, köy köy dolaşarak, meydanda, kahvehanede

Karabela verilen sözü tutuyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmaları sırasında “Gidilmedik köy bırakmayın” talimatı gereğince köy köy dolaşan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Yunus Karabela, Trabzon’da ilçe ilçe, belde belde, köy köy dolaşarak, meydanda, kahvehanede, tarlada ve yolda karşılaştığı vatandaşlara Ak Parti'nin hizmetlerini anlatarak destek istiyor.

Halkın sıkıntılarını ve dertlerini dinleyen Karabela, adeta dağ taş demeden Trabzon’un en ücra köşelerini bile arşınlıyor. Vatandaşlarla tokalaşarak, yakından ilgilenen Karabela, kendisinin uzman göz doktoru olduğunun altını çizerek, “Sayın Başbakanımız beni Trabzon’a gözleri kör olan vatandaşların gözlerini açmam için gönderdi. Ben bir göz hekimiyim ve bazı gerçekleri görmeyen halkımızın gözlerini açmaya geldim” dedi.  Başbakan’ın sorunları çözmesi için kendisine taliman verdiğini dile getiren Karabela, Trabzon’u karış karış dolaştık. İlçelere, beldelere, köylere gittik. İlk ağızdan sorunları dinledik ve yerinde tesbit ettik. Acil çözüm gerektiren sorunları çözmek için Bakanımız talimat verdi, yapılıyor. 12 Haziran seçimlerinden sonra da bütün sorunlarımızı sırasıyla çözmeye başlayacağız. 4 yıl içinde hiç sorunumuz kalmayacak ve yeni yatırımlar da olacak” diye konuştu.

Sohbet ettiği ve sorunlarını dinlediği vatandaşlara Ak Parti'den önceki hükümetler dönemini hatırlatan Karabela, “Köylerimizde yol, su, elektrik gibi temel ihtiyaçlar yoktu. Sağlık ocağı, doktor ve öğretmen bile bulunmuyordu. Ülke yokluklar içindeydi. Ama halkın teveccühü ile 8,5 yıl iktidarda olan Ak Parti, tüm bu hizmetleri köylere kadar getirdi, getirmeye de devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

Bazı köylerdeki yolların asfaltlanmasına yönelik taleplerin KÖYDES projesi kapsamında programa alındığını da belirten Dr. Yunus Karabeala, “Vatandaşa hizmet getirmek bizim görevimizdir” diyerek 12 Haziran'daki seçimlerden sonra da ülkeye ve millete daha güçlü bir kadroyla hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset