Kanca adaylığını açıkladı

11 Mayıs'ta yapılacak olan AK Parti Trabzon İl Kongresi öncesinde Faruk Kanca başkanlığa resmen aday olduğunu açıkladı.AK Parti Trabzon İl Başkanlığı binasında partililerin ve basın mensuplarının yoğun katılımı var.Kanca, "AK Parti İl yönetiminde 2 dönem

Kanca  adaylığını açıkladı

11 Mayıs'ta yapılacak olan AK Parti Trabzon İl Kongresi öncesinde Faruk Kanca başkanlığa resmen aday olduğunu açıkladı.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı binasında partililerin ve basın mensuplarının yoğun katılımı var.

Kanca, "AK Parti İl yönetiminde 2 dönem görev aldım. Bu tecrübeler ve teşkilat sevgisi bize doğru işler yaptıracaktır. Bugüne kadar çalışan teşkilat partimizi iyi yerlere getirmiştir. Amacımız asla kavga ve intikam olamaz.

Projeci bir vizyonla farkımızı ortaya koyacağız. Gitmediğimiz köy ve belde olmayacaktır. Bunu sonucunda oluşacak sevgi bağları bunun en önemli örneği olacaktır. Emekleri paylaştıkça sevgimiz artacaktır.

Mevcut projelerimizin sıkı takipçisi olacağız. hep birlikte çalışarak 2023 vizyonuna hizmet edeceğiz.

Federasyon özerk bir kuruluş Yıldırım Demirören'in federasyonun başına gelmesi aslında bir talihsizlik. alınan kararaları asla tasvip edemeyi.

Gerekli açıklamalar yapıldı Trabzonspor bu işin peşini, bırakmayacak. Biz kupayı alacağımıza inanıyoruz ve seçildiğimiz zamanda hakkımız olan bu kupayı kesinlikle alacağımıza inanıyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset