Kanal İstanbul'a ucube dedi!

Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı çılgın proje 'Kanal İstanbul'a 'ucube proje' yakıştırması yaptı.DP Genel Başkanı Zeybek, partisinin Genel İdare Kurulu Toplantısı'nın açılışında yaptığı konuşmada

Kanal İstanbul'a ucube dedi!

Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı çılgın proje 'Kanal İstanbul'a 'ucube proje' yakıştırması yaptı.

DP Genel Başkanı Zeybek, partisinin Genel İdare Kurulu Toplantısı'nın açılışında yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan'ın geçen hafta açıkladığı çılgın projeyi eleştirdi. Başbakan Erdoğan'ın, İstanbul'da zaman zaman düşünülen ama sonra ciddiye alınmadığı için unutulan bir projeyi 'Çılgın Proje' adıyla topluma sunduğunu ve bütün dertlerin üzerini sıvadığını belirten Zeybek, bununla birlikte Türkiye'nin bütün dertlerinin unutulduğunu öne sürdü. Zeybek, "Proje gerçekten ucube bir projedir. Bununla ilgili

ekolojik incelemeler yapılmamıştır. Deprem ile ilişkisi tespit edilmemiştir. Bu ucube projenin zaten gerçekleşeceği falan da yok. Sadece seçimlerde bir malzeme olsun, gözler boyansın, insanların zihinleri sıvansın diye ortaya atılan işlerden bir tanesi" ifadelerini kullandı.

Bütün bu sıvamaların Türkiye'yi çılgın bir felakete doğru götürdüğünü savunan Zeybek, bu projenin amacının, Türkiye'de demokrasiyi ve Cumhuriyeti ortadan kaldır olduğunu ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler