Kamer Genç Başbakan oldu

Tunceli Milletvekili Kamar Genç bugün yine Genel Kurul'da şov yaptı. Genç salonda hiçbir bakanın olmadığını görünce tepkisini bakın nasıl ortaya koydu. Bağımsız Tunceli Milletvekili Kemar Genç, Genel Kurul'da hükümeti temsilen hiçbir bakanın bulunmamasını

Kamer Genç Başbakan oldu

Tunceli Milletvekili Kamar Genç bugün yine Genel Kurul'da şov yaptı. Genç salonda hiçbir bakanın olmadığını görünce tepkisini bakın nasıl ortaya koydu.

Bağımsız Tunceli Milletvekili Kemar Genç, Genel Kurul'da hükümeti temsilen hiçbir bakanın bulunmamasını protesto etmek için bir süre Bakanlar Kurulu sıralarında Başbakan'ın koltuğuna oturdu.

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen ve TEKEL'in yeniden yapılandırılmasını öngören tasarının oylamasından önce oyunun rengini açıklamak üzere kürsüye çıkan Kamer Genç, konuşmasında hükümet adına hiçbir bakanın Meclis'te bulunmamasını eleştirdi.

Konuşmasını tamamlayan Kamer Geneç daha sonra, 'Nerde bu hükümet' diyerek Bakanlar Kurulu sıralarına yöneldi. Burada Başbakan'a ait koltuğa bir süre oturan Kamer Genç'in bu davranışı Genel Kurul'da kahkalara neden oldu.

Oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Kamer Genç'i yerine geçmesi konusunda uyararak, "Millet size öyle bir yetki verirse gelirsiniz" dedi. Kamer Genç, daha sonra Bakanlar Kurulu sıralarından kalkarak yerine geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset