Kalkınma'da gövde gösterisi!

Kalkınma Mahallesi seçim irtibat bürosunu yoğun bir kalabalıkla açan parti teşkilatı, seçim bürosunun açılışında adeta gövde gösterisi yaptı. AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, 12 Haziran seçimlerine kadar durmadan çalışacaklarını kaydeder

Kalkınma'da gövde gösterisi!

Kalkınma Mahallesi seçim irtibat bürosunu yoğun bir kalabalıkla açan parti teşkilatı, seçim bürosunun açılışında adeta gövde gösterisi yaptı. AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, 12 Haziran seçimlerine kadar durmadan çalışacaklarını kaydederek, “Bizler AK Parti’ye gönül vermiş insanlar olarak, gecemizi gündüzümüze katarak seçimden galip çıkacağız. Buradaki AK Parti’ye gönül vermiş insanlarla birlikte partimizi Türkiye’de yeniden iktidar yaparak istikrarı sürdüreceğiz” dedi.

Milletvekili Adayı Dr. Yunus Karabela ise halkın AK Parti’ye yoğun bir teveccüh gösterdiğinin altını çizerek, “Yaklaşık olarak 45 gündür sahalardayız. Buralarda izlemlediğim halkımız istikrarı sürdürmek adına yeniden AK Parti diyor ve ben halkıma güveniyorum ki bizim oylarımızı artırarak güçlü bir kadroyla meclise gönderecek. Biz de mecliste onları en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, coşkulu kalabalık karşısında konuşma yapmanın gurur verici olduğunu belirterek, “Bizler başbakanımızın önderliğinde hep birlikte çalışarak alnımızın akıyla çıkacağız. Demokrasimizin vazgeçilmez unsurundan biri olan seçimlerde halk kendi hür iradesini kullanıyor. 8.5 yaptığımız hizmetler ordadadır. Biz hiçbir zaman yalanla siyaset yapmadık, veremeyeceğimiz sözleri tutmadık. Verdiğimiz sözleri ise yerine getirerek başımız dik alnımız ak bir şekilde karşınızdayız” diye konuştu.

Seçim bürosunun açılışına Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Milletvekili Adayı Yunus Karabela, Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz ile partililer katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler