"Kalemleriniz satılmış..."

Başbakan Erdoğan grup toplantısında yaptığı konuşmada bazı köşe yazarlarına da sert sözlerle yüklendi... İşte konuşmasından bazı bölümler: "KÖŞE YAZARLARI HEDEF SAPTIRIYOR"Hedef saptırmaya çalışan bazı köşe yazarları görüyorum. Sanki bu milletin evlatları

"Kalemleriniz satılmış..."

Başbakan Erdoğan grup toplantısında yaptığı konuşmada bazı köşe yazarlarına da sert sözlerle yüklendi...

 

İşte konuşmasından bazı bölümler:

 

"KÖŞE YAZARLARI HEDEF SAPTIRIYOR"

Hedef saptırmaya çalışan bazı köşe yazarları görüyorum. Sanki bu milletin evlatları değil onlar. Radar tespitleri ortadayken, silahsız kimliği açık olan uçağımızı düşürme olayında Türkiye sonuna kadar haklıdır. Doğu Akdeniz Türkiye için hassasiyet kesbeden bir bölge haline gelmiştir. Akdeniz'in genelinde haklarımız var. Bunun yanında bölgede diğer ülkenin oluşturduğu sıkıntılar var. Her an burada rutin olarak bu çalışmaların yapılması bizin en tabii hakkımızdır.

 

"SİZİN YAPTIĞINIZ DALKAVUKLUĞU BİZ YAPMAYIZ"

Benim bu düşüncelerimi ülkemdeki bazı köşe yazarları sert buluyorlar. Bize gelin özel bir ders verin de nasıl konuşacağımızı sizden öğrenelim. Sizin köşenizde yaptığınız dalkavukluğu biz Türkiye Cumhuriyeti'nin başında yapamayız. Biz burada hakkı söylemek durumdayız.

 

"KALEMLERİNİZ SATILMIŞ..."

Kalemleriniz belki belli yerlere satılmış olabilir, ama bu siyasi irade belli bir irade değil hakka ve halka teslim olmuş siyasi iradedir.

 

Birileri çıkıyor Türkiye bu katliamı görmezden gelseydi diyor. Türkiye'ye kendi ülkesine, kendi memleketine taşeron gibi maşa gibi ifadelere haksızlık ediyorlar. Cürmü ne kadar tutar diye baktığın zaman bir şey tutmaz. Biz kimsenin maşası ve taşeronu değiliz. Biz başkalarının kışkırtmasıyla değil, kendi iradesi, gücü ve medeniyetiyle hareket eden bağımsız bir ülkeyiz. Biz Hz. Ali'nin şu sözünü kendisine rehber edinmiş bir ülkeyiz. Ne diyor Hz. Ali: Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset