Kadir Topbaş Artvin'e geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, memleketi Artvin'in Yusufeli ilçesine geldi. Beraberinde AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile birlikte ilçenin Su Kavuşumu mevkiinde, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, AK Parti Artvin İl Ba

Kadir Topbaş Artvin'e geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, memleketi Artvin'in Yusufeli ilçesine geldi. Beraberinde AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile birlikte ilçenin Su Kavuşumu mevkiinde, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, çok sayıda partili ve hemşehrileri tarafından karşılanan Topbaş'ın, gördüğü ilgiden dolayı memnun olduğu gözlendi.

Hemşehrileriyle birlikte yörenin meşhur cağ kebabından yiyen Topbaş, 12 Haziran seçimleriyle ilgili bir değerlendirmede bulundu. Başkan Topbaş, iki yıl sonra yapılacak yerel seçimlerde de aynı başarıyı hedeflediklerini belirterek, "Öncelikle memleketimde bulunduğum için duyduğum gururu ifade etmek isterim. 12 Haziran'da yapılan genel seçimlerde halk siyasi istikrara oy vererek, 3.kez AK Parti'ye evet dedi. Bize güvenmelerinin nedeni verdiğimiz sözleri yerine getirerek hizmetlerimizi bütün insanlarımıza yapmamızdır. Mevlana bir sözünde der ki, aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu taşıyanlar anlaşır" dedi.

AK Parti kurulduğu zaman ayak seslerinin Anadolu'dan geldiğini anlatan Topbaş, şöyle konuştu: "İki yıl sonra yine bir seçim var, yerel yönetimlerde de AK Parti'nin hizmetinin tadını alanlar bir daha bizden vazgeçemezler. Ah bizi bi tanıyabilseler. Bu başarıda emeği geçen il teşkilatları, gençlik kolları herkese teşekkür ediyorum. Belki biz tanındığımızdan ön planda görülüyor olabiliriz ama asıl kahramanlar sandık başlarında bekleyen, gece gündüz yağmur çamur demeden girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalışan sizlersiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Tüm dünyanın gözü İstanbul'da ve Türkiye'dedir. Başbakanımızla birlikte Türkiye'de reform ve rönesans denebilecek gelişmeler yaşadık. Bunun devam etmesi için bugünden başlayarak çalışmalarımızı sürdürmemiz, çalışmalarımızı aynı şekilde kesintisiz olarak aynı şekilde ve bize oy vermeyen insanları kazanmamız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Topbaş, konuşmasının ardından seçimlerden önce söz verdiği Sarıgöl'e gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler