Jandarma komutanı gözaltında!

Malatya Zirve Yayınevi katliamıyla ilgili olarak düzenlenen operasyonda, 9 ilde 20 adrese baskın yapıldı, Malatya eski Jandarma Komutanı gözaltına alındı! Zirve Yayınevi katliamı ve Ergenekon soruşturması kapsamında Siirt, İzmir, Muğla, Malatya ve Aydın J

Jandarma komutanı gözaltında!

Malatya Zirve Yayınevi katliamıyla ilgili olarak düzenlenen operasyonda, 9 ilde 20 adrese baskın yapıldı, Malatya eski Jandarma Komutanı gözaltına alındı!

 

Zirve Yayınevi katliamı ve Ergenekon soruşturması kapsamında Siirt, İzmir, Muğla, Malatya ve Aydın Jandarma Alay Komutanlıkları'nın yanısıra Malatya Üniversitesi'nde arama yapılıyor.

 

İzmir'de bir askeri misafirhanede, ''Ergenekon'' soruşturması çerçevesinde arama yapıldı.

 

Alınan bilgiye göre, ''Ergenekon'' soruşturmasına ilişkin, sabah saatlerinde bazı illerdeki adreslerle birlikte İzmir'deki bir askeri misafirhanede, cumhuriyet savcısı gözetiminde polis tarafından arama yapıldı.

 

Ergenekon soruşturması kapsamında, emekli bir askerin Ankara'da gözaltına alındığı bildirildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda emekli bir askeri gözaltına aldı.

 

Sağlık kontrolünden geçirilen emekli askerin, İstanbul'a gönderileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset