İYİ Parti'de Ümit Dikbayır ihraç talebiyle disipline sevk edildi

İYİ Parti'de Milletvekili Ümit Dikbayır kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

İYİ Parti'de Ümit Dikbayır ihraç talebiyle disipline sevk edildi

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Ümit Dikbayır ile ilgili olarak, "Genel Başkanımızın imzaları ile yetkileri çerçevesinde tedbirli ve kesin ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk edilmiştir" dedi.

İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu gazetecilere yaptığı açıklamada; 'Bu konuyla ilişkili özellikle kamuoyunda özellikle bazı istifa eden arkadaşlar üzerinden İYİ Parti'ye haksız ve mutlak ifadelerle bir yön çizilmeye çalışıldığını görüyoruz. Elbette eleştirilere açığız, elbette değerlendirmeler yorumlar çok değerli ama iş gerçek dışı beyanlara iftiralara geldiği zaman bu başka bir şey. Bahsettiğiniz isim bugün Genel Başkanımızın imzaları ile yetkileri çerçevesinde tedbirli ve kesin ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk edilmiştir.' ifadelerini kullandı.

Kaynak:CNN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset