İyi Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın'dan Hüda-Par'a tepki! "Asla geçit vermeyiz"

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın'ndan Hüda-Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nun açıklamalarına sert tepki geldi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, "eyalet sistemi, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri serbestçe tartışılabilmeli" diyen Zekeriya Yapıcıoğlu’na TBMM’de sert sözlerle yüklendi.

Yavuz Aydın yaptığı açıklamada, "Hüda-Par ve Dem Parti hassasiyetlerimize hançer sokmaya çalışıyor" dedi.

"Bölücü İfadeleri Şiddetle Reddediyoruz"

Şehitlere rahmet dileyen Aydın, "Geçtiğimiz günlerde aldığımız şehit haberleri, hepimizin yüreğini dağladı. Milletçe yas tuttuğumuz bugünlerde Hüda-Par ve Dem Parti’nin bu hassasiyete hançer sokmaya çalıştığı aşikardır. Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun kullandığı bölücü ifadeleri şiddetle reddediyoruz, dedi.

"Eyalet Sistemini İfade Etmek En Hafif Tabirle İhanettir"

Eyalet sistemi, özerklik ve federasyon gibi, yönetim modellerini ifade etmek, tartışma konusu haline getirmek, en hafif tabirle ihanettir ifadelerini kullanan Aydın, "Ülkemizin milli birlik ve bütünlüğüne, nifak tohumları ekmeye çalışanlara, asla müsaade etmeyeceğimizi belirtiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset