İyi Parti Trabzon Milletvekili Örs: "Git dediklerimiz gidiyor"

İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs Haber61 TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Trabzon Milletvekili Örs: "Git dediklerimiz gidiyor"

HABER61 - HABER SERVİSİ

İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Haber61 TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Yoğun seçim gündemi ile ilgili çalışmaları hakkında açıklamalar yapan Hüseyin Örs, “24 Haziran seçimlerinde Trabzon’da vatandaşlarımıza şunu söylemiştim; ‘Şayet seçilirsem Trabzon’un meclisteki sesi olacağım’. Meclis açıldığından beri çalışmalarımı da bu şekilde sürdürüyorum. Orası milletin meclisi, bende bir vekilim. Aslolan miletimizdir. Problemleri mecliste gündeme getiriyorum. Çözüm bulma noktasında çalışmalar yapıyoruz.Akçaabat’da ki sorunda Araklı’da ki sorunda benim sorunumdur. Çok sayıda problemi mecliste dile getiriyorum ama bende çok sayıda problemin çözülmediğini gördüm.

EPİLEPSİ HABERİ DUYGULANDIRDI
Meclisteyken, Haber61’de epilepsi hastası gencin haberini gördüm ve mecliste dile getirdim. Epilepsi hastası gence maaş bağlandığını bende sizden öğrendim ve çok duygulandım. En kısa zamanda da aileyi ziyaret edeceğim.

GİT DEDİKLERİMİZ GİDİYOR!
MHK Başkanı ve TFF Başkanını meclis kürsüsünden istifaya davet etmesinin ardından iki isminde istifa etmesini değerlendiren Örs, “Trabzonspor’un uğradığı mağduriyetler yeni değil. Geçmişten beri Trabzon üzerine oyunlar oynanıyor. Nihayetinde Türkiye’de ki futbolun en büyük mecrası Türkiye Futbol Federasyonu ve sahada yanlı kararlar veren hakemleri atayan da MHK idi.Bununla ilgili bu durum son zamanlarda çok sık olmaya başladı. 27 bin taraftara ceza verildi. 27 bin taraftara verilen ceza Trabzon’a verilmiş olan cezadır. Bu şehrin evladı olarak buna suskun kalamazdım. TFF’nin Trabzonspor üzerindeki yanlı uygulamalarına dur deme zamanı geldiğini söylemiştim. Konuşmamda yanlı kararlar alan MHK Başkanı’nın da onu atayan TFF Başkanı’nın da istifaya davet etmiştim. MHK Başkanı, bugünde TFF Başkanı istifa etti. Meclis kürsüsünden ‘İddiacı bahisçi TFF Başkanı istemiyoruz. Derhal istifa ettirilmelidir.’ demiştim. Bende bir hastag açıyorum: ‘Git dediklerimiz gidiyor!’ 
Bundan sonraki süreçte Bordo-Mavililer olarak güç birliği yapmamız lazım. Biz Trabzon’da ki tüm siyasiler olarak haksızlıklara karşı güç birliği yapmamız lazım. Trabzonspor meselesinin iktidarı muhalefeti yoktur. Trabzonspor bizim en üst kimliğimizdir. TFF’ye ve ordaki yetklilere ‘Biz burdayız’ demeliyiz. 
Burayı durgun bir göl zannediyorlar, burası dalgalı bir denizdir. Her yerde her zeminde haklılığımızı dile getireceğiz. Biz ayrıcalık istemiyoruz, adaletli bir futbol istiyoruz. Biz futbol kültürü olan bir şehiriz. Bizim söylemek istediğimiz düşünce herkes tarafından benimsenmeli ve kimse Trabzonspor’a haksızlık yapmayı aklının ucundan bile geçiremeyecek.

TRABZON’DA POTANSİYEL VAR
Trabzonspor’un son ekonomik sıkıntıları hakkında konuşan Örs, “Geçmişte yanlış uygulamalar, yanlış transfer politikaları bir sebeptir. Trabzonspor böylece ekonomik krizdir. Benim de geçmişte başkanlığını yaptığım 1461 Trabzon Kulübü bir pilot takım uygulamasıdır. Bu kulüpte yetiştirdiğimiz oyuncular Süper Lig’de de oynuyor. Bu pilot takımın amacı; Trabzonspor’da oynamak üzere futbolcu yetiştirmek, Trabzonspor’da görev almak üzere idareci, teknik adam  yetiştirmekti. Bu proje ciddi bir projeydi fakat kesintilere uğradı. Biz önce altyapıya önem vererek takıma kazandırmalıyız.Son maçlarda çok genç bir ekiple sahaya çıkıyoruz. Bu gençlerimizi iyi kanalize etmeliyiz. Bu gençleri takıma kazandırdığınız zaman menajerlik ücreti gibi afaki ücretlerden de kurtulursunuz.  Trabzon’da bu potansiyel. Şampiyonluk destanı yapan oyuncularımızın olduğu gibi o gençlerle kupaları kazanmıştık. Şuanda bir transfer yasağımız var. Ama bunu avantaja çevirebiliriz. Taraftarımız sabırlı olsun ve altyapı hareketine destek versinler. Rakiplerin ayağının titrediği Trabzonspor için bunu yapmamız lazım.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler