İYİ Parti basından özür diledi!

Akşener'in Trabzon ziyareti sırasında İYİ Partili bir kaç ismin basına karşı yaptığı saldırılar üzerine İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli özür diledi

İYİ Parti basından özür diledi!

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trabzon ziyaretinde İYİ Partili Şükrü Kuleyin'in Haber61 muhabiri Emrah Paça'ya sözlü saldırısı ve bazı partililerin diğer basın mensuplarına karşı tavrı nedeniyle özür diledi.

Akşener'in Trabzon ziyaretini de değerlendiren Kuvvetli, “Genel merkezden ve Türkiye’nin dört bir yanından yöneticilerimiz, milletvekilimiz bizi aradı. Genel Başkanımız da bizi arayanlar da ‘Trabzon programı muhteşemdi’ dedi. Mutlu olduk, gurur duyduk. Tabii bizden ziyade halkımızın değerlendirmeleri de çok önemli.  Genel başkanımızın moral motivasyonu çok iyiydi. Bir hedefe kilitlendi, ülkenin içine düştüğü bu zor süreçten kurtulması için yollara düştü. Canla başla çalışacağımızı ifade etti. İYİ Parti’nin yükseliş trendine Trabzon’un ayak uydurduğunu vurguladı. İYİ Parti oylarının yüzde 17’ye ulaştığını ve her gün arttığını belirtti. Genel başkanımızın bütün hedefi, ülkenin düştüğü bu sarmaldan kurtulması için elinden gelen her şeyi yapmak. Mücadelesine devam edeceği yönünde bize de talimatları oldu. Genel Başkanımıza ve ziyaretine eşlik eden tüm genel merkez yöneticilerimize Trabzon teşkilatı olarak teşekkürü borç biliyoruz” diye konuştu. 

Akşener’in Trabzon’da birinci parti olmaları yönünde telkinleri ve talimatları olduğunu da belirten Başkan Kuvvetli, “Trabzon anketlerini görüp, gülüp geçiyoruz. AK Parti’den istifa eden yüzlerce kişi partimize katıldı. Bunu görmek istemeyenler olabilir ama biz görüyoruz. Artık eskisi gibi insanlarımız korkmuyor, güvendiğinin peşine gidiyor. Dünkü ilgi bunu göstermiştir. Artık korku duvarları yıkılmıştır. İnsanların bizi kurtar demeleri, bize haykırmaları Akçaabat’tan Trabzon’a gelirken gösterdikleri ilgileri bunu gözler önüne serdi. Dün de gördük ki İYİ Parti’nin iktidar yürüyüşü halk hareketine dönüştü.” ifadelerini kullandı.

BASINDAN ÖZÜR DİLEDİ 

Değerlendirmesinin devamında, Trabzon basınının kırgınlığına neden olacak hiçbir hareketi tasvip etmediklerinin altını çizen Kuvvetli, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in 24 Haziran Perşembe günü (dün) ilimizde gerçekleştirdiği programı sırasında, basın mensuplarının kırgınlıkları ile sonuçlanan bazı olaylar yaşanmış olup bu olaya konu olan arkadaşlarımızla gerekli görüşmeler yapılmıştır. Olayla alakalı sosyal medyada yapılan yorum ve paylaşımlarla ilgili gerekli adımlar da atılmaya devam edilmektedir ancak; yaşananları yalnızca İYİ Partiye mal etmek, doğru olmadığı kadar üzücüdür. İçerisinde bulunduğumuz ideolojik ortam ve halkımızın üzerindeki baskı politikasına rağmen Genel Başkanımızın ilimizdeki ziyareti yoğun ilgiyle karşılanmıştır ve bu gibi münferit olayların; halkımızın demokrasi arayışına gölge düşürmesi bizleri ziyadesiyle üzmektedir.  Trabzon basınının bugüne dek yaptığımız çalışmaları kamuoyuna en doğru şekilde yansıtma yönündeki hassasiyeti bizlerce bilinen bir gerçektir. Dolayısıyla, genel başkanımızın Trabzon ziyaretini habercilik ilkeleri doğrultusunda haberleştirmek isteyen hiçbir arkadaşımıza sözlü ya da fiili herhangi bir saldırıda bulunulması tasvip etmediğimiz bir durumdur. Söz konusu ortamın stresi ve yoğun kalabalığın neden olduğu bu olaylarla alakalı partililerimizin kırgınlığa neden olacak hareketlerinden dolayı özür diler, Trabzon basınına Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ziyaretine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset