“İstişare ederek birlikte çalışacağız"

STK temsilerini ziyaret eden AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Üçüncü çalışmalarını sürdürüyor.

“İstişare ederek birlikte çalışacağız"

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Murat Üçüncü esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret etmeye devam ediyor.

Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Hikmet Eyüpoğlu ve Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’yı ziyaret eden Üçüncü, STK’ların yerel yönetimlerde çok önemli bir yeri olduğunu belirtti. Çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini ifade eden Üçüncü, “Akçaabat’ımızın paydaşlarını kısa bir süre içerisinde ziyaret ederek istişare etmek istiyoruz, bu yönde çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

“İstişare ederek birlikte çalışacağız

DOĞRU YOLDAYIZ 

Akçaabat’a faydalı olmak isteyen herkesin düşüncelerine saygı duyduklarını ifade eden Üçüncü, “Ortak akıl her zaman önemlidir. Hele ki bu yerel yönetimde ise daha da önemlidir. Akçaabat’ımızın kıymetli STK temsilcileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor ve bundan sonra yapılabilecekler üzerine de görüşlerimizi belirtiyoruz. Akçaabat’ın kalkınması da gelişimi de değişimi de birlikteliğimiz sayesinde olacaktır. Seni beni yok Akçaabat’ı var ve biz varız. Bizlik şuuruyla Akçaabat’ımıza katkı sağlayacağız. Ziyaretlerimiz güzel ve verimli geçiyor. STK başkanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Her biri Akçaabat’ımız için gayret ve çaba gösteriyor. Onların bu gayret ve çabalarını gördükçe Akçaabat için yapmak istedikleri projeleri dinledikçe umutlanıyor, doğru yolda olduğumdan emin oluyorum.” diye konuştu.

“İstişare ederek birlikte çalışacağız

“İstişare ederek birlikte çalışacağız

“İstişare ederek birlikte çalışacağız
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset