İstanbul'a da Trabzon'a da aynısı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bizim bu yola çıktığımız andan itibaren üzerine hassasiyetle titrediğimiz bir ölçümüz var. Biz, 73 milyonun tamamının hükümetiyiz. Biz, 780 bin kilometre karenin doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle tüm Türkiye'nin e

İstanbul'a da Trabzon'a da aynısı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bizim bu yola çıktığımız andan itibaren üzerine hassasiyetle titrediğimiz bir ölçümüz var. Biz, 73 milyonun tamamının hükümetiyiz. Biz, 780 bin kilometre karenin doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle tüm Türkiye'nin efendisi değil, hizmetkarıyız'' dedi.

 

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende halka hitap eden Erdoğan, Fethiye'de, Muğla genelinde yapımı tamamlanan 18 eğitim tesisinin de resmi açılışını yaptıklarını ifade ederek, bu 18 eğitim kurumunun Muğla'ya, Fethiye'ye ve diğer ilçelere hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

Başta hayırsever vatandaşlar olmak üzere bu okulların yapımında emeği geçen herkesi tebrik ettiğini vurgulayan Erdoğan, ''Ülkem milletim adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum'' diye konuştu.

 

Başbakan Erdoğan, ayrıca Kavaklıdere İlçe Hastanesi'nin ek binasını, Suat Dereli Huzurevini, Fethiye Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi'ni, Fethiye Sosyal Güvenlik Merkezi'ni, yine Fethiye'de Tarım Kredi Kooperatiflerine ait hizmet binaları ve depolarını bugün açtıklarını vurgulayarak, açılışlar arasında yangın kuleleri, atık su arıtma tesisleri ve meteoroloji radarının da bulunduğunu söyledi.

 

KÖYDES kapsamında yapılan 108 işi bir tek açılış olarak saydıklarını belirten Erdoğan, İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen 333 projeyi de tek açılış olarak saydıklarını dile getiren Erdoğan, hepsinin hayırlı olmasını diledi. Erdoğan, ''Bakınız, bir çeşme açılış töreni yapmıyoruz. Gördüğünüz gibi toplu bir açılış töreni yapıyoruz'' dedi.

 

Erdoğan, bu yerlerin yapımında emeği geçen herkesi kutladığını belirterek, şöyle konuştu: “Sevgili kardeşlerim, bizim bir ülkemiz var. Bizim bu yola çıktığımız andan itibaren üzerine hassasiyetle titrediğimiz bir ölçümüz var. Biz, 73 milyonun tamamının hükümetiyiz. Biz, 780 bin kilometre karenin doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle tüm Türkiye'nin efendisi değil, hizmetkarıyız. Biz, partizanlığı elimizin tersiyle ittik. Biz hiçbir zaman Türkiye'nin haritasını renklere ayırmadık. Biz oy aldığı yerlere bizden önceki iktidarlarda olduğu gibi hizmet götüren, oy almadığı yerleri ihmal eden hükümetlerden olmadık. Bizim için 73 milyon birdir. Bizim için Türkiye'nin her bir köşesi birdir. İstanbul'a ne yapıyorsak, aynı oranda Muğla'ya da hizmet, eser kazandırıyoruz, Trabzon'a da aynısını yapıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset