İstanbul seçimlerinin yenilenmesine Trabzon böyle destek verecek

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’den Haber61’e önemli açıklamalar. İstanbul’da yapılacak seçimlere böyle destek verecekler.

İstanbul seçimlerinin yenilenmesine Trabzon böyle destek verecek

Haber61 – Haber Servisi – Emrah Paça - YSK’nın verdiği karar sonrasında İstanbul’da seçimler 23 Haziran tarihinde yenilenecek. 

Yapılacak seçim öncesinde partiler çalışmalarına hız verirken seçimlerin yenilenmesine Trabzon’dan ilk yorum AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’den geldi.

YSK KARARINI VERDİ

Haber61’e açıklamalarda bulunan Revi, 31 Mart sonrasında seçimlerin yenileneceği yönünde ağırlıklı bir görüş olduğunu belirterek, "31 Mart gecesinden bugüne kadar bir sürü çalışmalar yapıldı. Ağırlıklı olarak seçimin iptal edileceği yönünde bir görüş vardı. Sonuçta YSK kararını verdi. 7’ye 4 bir kararla birlikte Büyükşehir belediye seçimi iptal edildi. Yeni bir seçim yapılacak Allah hayırlı uğurlu etsin.” dedi.

İSTANBUL SEÇİMLERİNE DESTEK VERECEĞİZ

AK Parti ile İttifak halinde olan MHP’nin, İstanbul’da en fazla nüfusa sahip illerin teşkilatlarını toplayarak İstanbul’da yaşayan hemşerilerinden destek isteyeceği şeklindeki stratejisi ile ilgili konuşan Revi kendilerinin de böyle bir çalışma içinde olacaklarını vurgulayarak, “Biz her çalışmamamızda, Genel Merkezden gelen Genel Başkan yardımcılarımız bakanlarımız her geldiğinde sadece Trabzon için mesaj vermiyordu. Aynı zamanda diğer illerdeki akrabalarınız başta İstanbul olmak üzere, arayın diyorlardı. Bunu bizde söylüyorduk. O kampanya içerisinde bu çalışmayı da aslında bir bakıma yürütüyorduk. Şimdi sadece İstanbul’da seçim olacağı için herkes oraya odaklanacak. Bunla birlikte MHP’de İstanbul’da en fazla nüfusu bulunan 15 ilin İl Başkanları ile toplantı yapılacağını söyledi. Benzer bir çalışma da bizde var. Bu illerden biri de Trabzon tabi ki. Bu bir toplantı şeklinde de olabilir. Benzer bir şeyde bizim il başkanları sayfasında da yazılıp çiziliyor. Sadece İstanbul’da 23 Haziran’da seçim olacağı için sadece MHP ve biz değil diğer partilerinde böyle bir çalışma yapacağını tahmin ediyorum. Bizde bu çalışmanın içerisinde olacağız.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset