'İsrail ile ilişkiyi hemen kesin'

Türkiye Partisi (TP) Trabzon İl Başkanı Engin Özdemir, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Akçaabat İlçe Başkanlığı’na Aydın Özdemir’in atandığını belirterek, “Türkiye Partisi ülkenin yükselen bir değeridir. İktidar olduğumuzda insanlara gerç

'İsrail ile ilişkiyi hemen kesin'

Türkiye Partisi (TP) Trabzon İl Başkanı Engin Özdemir, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Akçaabat İlçe Başkanlığı’na Aydın Özdemir’in atandığını belirterek, “Türkiye Partisi ülkenin yükselen bir değeridir. İktidar olduğumuzda insanlara gerçekten güzel hizmetler getireceğiz. İlçe Başkanımız Akçaabat’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

İsrail’i ve PKK terör örgütünü de sert bir dille eleştiren Başkan Engin Özdemir, “Türkiye Partisi mensupları olarak, iki büyük acı olayın üzüntüsü içindeyiz. Her iki olayın da unutulmaya terk edilmemesi ve benzerlerinin tekrarlanmaması için üzerlerinde azami ciddiyetle durulmasını gerekli görüyoruz.

Gazze’de yıllardır büyük bir insanlık dramı yaşamakta olan 1,5 milyonu aşkın çaresiz Filistin insanına acil yardım araç gereçlerini ulaştırmak için giden insani yardım gemisine 31 Mayıs 2010 günü sabaha karşı, İsrail ordusunun vahşice bir saldırı düzenleyerek (şu ana kadar gelen haberlere göre) 9’ü Türk 19 sivil insanı şehit etmesini ve 30’dan fazla insanı yaralamasını nefretle kınıyoruz” diye konuştu.

ALÇAKÇA VAHŞET

Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü: “21. yüzyılda insanlığa böylesine alçakça bir vahşet sergileyen ve işlediği insanlık suçunu savunma yüzsüzlüğünü gösteren İsrail yönetimini şiddetle protesto ediyoruz. Aynı gün, adeta eş zamanlı olarak, İskenderun’da terör örgütü adına 7 askerin şehit edilmesi ve 9 askerimizin de yaralanmasının tesadüfle açıklanamayacağını biliyor, bu ikinci vahşetin tetikçilerini de arkasındaki güçleri de aynı şiddetle kınıyor ve protesto ediyoruz. Her iki saldırıda şehit olan sivil kardeşlerimize ve askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı dilerken; insan yaşamına değer veren herkesi, her kuruluşu ve her devleti, bu vahşetlerin son bulması için daha fazla gayret göstermeye davet ediyoruz”

 

Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset