İşçi Partisi Trabzon'dan konuştu

İşçi Partisi Trabzon İl yönetimi Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyerek gözaltıları eleştirdi.İşçi Partisinin bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı basın toplantısında Aydınlık gazetesi sahibi ve genel müdürü Mehmet Sabu

İşçi Partisi Trabzon'dan konuştu

İşçi Partisi Trabzon İl yönetimi Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyerek gözaltıları eleştirdi.

İşçi Partisinin bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı basın toplantısında Aydınlık gazetesi sahibi ve genel müdürü Mehmet Sabuncu, İşçi Partisi MKK üyesi Zafer Şen, İşçi Partisi Çorlu İlçe Başkanı Ertuğrul Orta ve Çorlu İlçe Yönetim Kurulu üyesi emekli Hakim Yarbay Bahadır Berk dün sabah evlerinden apar topar gözaltına alınmalarına tepki gösterdi.

İşçi Parisi Trabzon İl Başkanı Sabri Dilber: "Gözaltıları sert bir dille eleştirerek suçlular ve hainler korkak olur, Amerikancı Gladyo saldırılarını arttırıyor ifadesini kullandı.

Gözaltıların ve aramaların nedeni gayet açıktır. Kaşif Kozinoğlu’nun Aydınlık gazetesindeki açıklamaları Tayyip’in suçlarını sergilemektedir.Biz hesap sordukça dalgalar gelmektedir.Halkın muhalif sesini susturmaya çalışıyorlar.’’

İktidar korku içindedir!

‘’Karanlıkçıların yüzleri bir bir açığa çıkıyor ve çıkmaya devam edecektir.Yıkılan Kemalist Cumhuriyet İşçi Partisi ve halkımızın öncülüğünde yeniden kurulacaktır.Buradan açık çağrıda bulunuyoruz.Onlar korksun diyoruz.Biz haklıyız ve gizleyeceğimiz bir şey yok diyoruz.O nedenle güçlüyüz.Bu yüzden kitle örgütlerine, derneklere , sendikalara , yurtsever aydınlara , bilim insanlarına , siyasi partilere sesleniyoruz.Biz İşçi Partisi olarak çekinmiyor ve korkmuyoruz’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset