İnci Güngör: "Trabzon’u emaneten istiyorum"

Vatan Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnci Güngör açıklamalarda bulundu.

İnci Güngör: "Trabzon’u emaneten istiyorum"

Vatan Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnci Güngör Trabzon, Sülüklü Mezarlığında bulunan Şehitlikte basın açıklaması yaptı.

Yapılan basın açıklamasına Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Seyhan ve partililer katıldı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan yaptığı açıklamada “Vatan Partisi Trabzon örgütü olarak seçim çalışmalarımıza Trabzon şehitliğimizden başlamış bulunmaktayız. Çünkü Trabzon’umuzun doğal, tarihsel ve yeraltı zenginliği olduğu gibi, asıl zenginliğimizin burada yatan her bir şehidimizin olduğunu unutmamaktayız. Biz onlardan güç alarak onların manevi huzurlarında çalışmalarımıza başlamak istedik. Biz belediyeciliği kanalizasyon, su borusu döşemek ve asfalt dökmek olarak görmüyoruz. Tıpkı şehitlerimiz gibi bu vatana bir hizmet olarak görüyoruz. O ruhla belediyeciliği de değerlendiriyoruz. Yerel seçimleri sadece belediye seçimi olarak veya basit bir seçim olarak göremeyiz. Vatan partisi olarak Türkiye’yi en önde savunan ve milli çıkarları en çok savunan parti olarak en anlamlı yerde başladığımız için sevinçliyiz. Burada şehitlerimiz huzurunda söz veriyoruz; vatanımız bağımsız, milletimiz egemen olana kadar mücadele edeceğiz. Yerel seçimlerde de Trabzon’a en uygun aday İnci Güngör’dür. Nezaketiyle, cesaretiyle ve eğitimiyle diğer adaylara fark atacak derecededir. Kendisi yaman bir Karadeniz kadınıdır. Bir şehir plancısıdır. Umudumuzdur Trabzon halkı, Trabzon’un gerçek çıkarlarına hizmet edecek olacak olan İnci Güngör e oy verecektir. Çünkü emeğe, alın terine sahip bir Karadenizlidir ve ranta değil halka hizmet edecek projelerle gelmektedir” dedi.

İnci Güngör:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnci Güngör, yaptığı açıklamada “Ben bu toprakların çocuğuyum burada doğup burada büyüdüm. Meslek anlamında hem şehircilik hem belediyecilik hem de akademisyen kimliği olan biri olarak Türkiye’nin her karışında alın teri döktüm. Doğduğum topraklarda tecrübelerimle ve bilgimle birlikte memleketime ŞEHR-İ EMİN olmalıyım diye yola çıkmış bulunmaktayım. Trabzon’un en anlamlı noktasından şehitliğimizden başlamak istedik. Trabzon, dünya çapında çok önemli bir şehir ve aynı zaman da birçok projeye ihtiyacı vardır. Trabzon halkından tek isteğim Trabzon’u emaneten istiyorum. Kaygı duymasınlar şehir emin ellerde olup birlikte yönetilecek.” dedi.

İnci Güngör:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset