İmralı'da neler oluyor?

Gözaltına alınan avukatların Abdullah Öcalan’dan aldıkları talimatları, uygulanmak üzere KCK Yürütme Konseyi Başkanı Murat Karayılan’a özel bir yöntemle ilettikleri öne sürüldü.Öcalan’ın talimatlar için İmralı Adası’nda tutuklu bulunan diğer mahkumları ku

İmralı'da neler oluyor?

Gözaltına alınan avukatların Abdullah Öcalan’dan aldıkları talimatları, uygulanmak üzere KCK Yürütme Konseyi Başkanı Murat Karayılan’a özel bir yöntemle ilettikleri öne sürüldü.

Öcalan’ın talimatlar için İmralı Adası’nda tutuklu bulunan diğer mahkumları kullandığı iddia edildi. Öcalan’ın önemli konuları diğer mahkumlar üzerinden Önderlik Komitesi’nde görevli avukatlara ilettiği öne sürüldü.

Öcalan’ın BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’a “Mutlaka bir basın açıklaması yaparak ben çocuğumu Türk okullarına göndermiyorum demesi lazım” dediği, 2 gün sonra

BDP Genel Başkanı Demirtaş’ın Fırat Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, çocuklarını okula göndermeyerek anadilde eğitim için boykot edeceğini açıkladığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset