İlk kez böyle sinirli: KES SESİNİ

Meclis Genel Kurulu’nda gergin anlar yaşandı. Sorulara cevap vermek için söz alan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e BDP sıralarından laf atılınca Bakan Şahin adeta patladı.KES SESİNİ DİYE BAĞIRDI Bugüne kadar 35 kişinin ölümüyle ilgili konuşmayan Bakan Ş

İlk kez böyle sinirli: KES SESİNİ

Meclis Genel Kurulu’nda gergin anlar yaşandı. Sorulara cevap vermek için söz alan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e BDP sıralarından laf atılınca Bakan Şahin adeta patladı.

KES SESİNİ DİYE BAĞIRDI
Bugüne kadar 35 kişinin ölümüyle ilgili konuşmayan Bakan Şahin, BDP sıralarına dönerek çok sert sözler sarf etti. BDP’li Hasip Kaplan’a ‘Kes sesini’ diye bağıran Bakan Şahin o kadar sinirliydi ki adeta yüzü kızarmıştı.

Art arda BDP’lilere sert sözlerle yüklenen Bakan’a, BDP’liler de aynı sertlikte karşılık verince Meclis Başkanvekili oturuma ara vermek zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset