İhaleler yandaşlara gidiyor

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Usta Otel'de düzenlediği kahvaltılı toplantıda Trabzon merkez muhtarlarıyla biraraya geldi. İHALELER YANDAŞLARA GİTTİ AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, toplantıda muhtarlara seslenerek mevcut belediyenin ihale

İhaleler yandaşlara gidiyor
AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Usta Otel'de düzenlediği kahvaltılı toplantıda Trabzon merkez muhtarlarıyla biraraya geldi.

İHALELER YANDAŞLARA GİTTİ
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, toplantıda muhtarlara seslenerek mevcut belediyenin ihaleleri yandaşlarına verdiği iddiasında bulundu, Büyükaydın, “29 Mart bizim için de şehrimiz için de bir milat olacak. Halkımızın bize vereceği güç, göstereceği teveccüh bugüne kadar belediyelerde hiçbir ayrım gözetmeyen anlayışımızın ödülü olacaktır. Bugüne kadar ödeneği eksik gönderilmeyen, ancak ihaleleri yandaşlarına veren mevcut yönetimin de tasfiyesi anlamına gelecektir bu ödül. Biz üzerimizdeki sorumluluğun bilinciyle hareket ediyor, çalışıyoruz. Bu sorumluluk halkımıza olan hizmet sorumluluğumuzdur. Oluşturacağımız muhtarlar masasıyla hizmetin her ayağında yer alacak, hizmetin mahallelerimize eşit dağılımını sağlayacağız” dedi.

MUHTARLARDAN ŞOK İDDİA
Mahalle muhtarlarından Zafer Mahallesi Muhtarı Temel Örseloğlu, toplantıda yaptığı konuşmada geçmiş dönemlerde AK Parti'nin mahallelerde sadece partililerine yardımda bulunduğu iddiasında bulundu. Bu iddiayı Çömlekçi Muhtarı Günaydın da destekledi ve "AK Parti oy aldığı kişilere yardımda bulunuyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset