'İçkiyi kaldır, zinayı yasakla...'

 Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ”Zina serbest, kürtajı yasaklıyorlar. Asıl sebep zinadır. İçki serbest, sarhoş olmak yasak. Ortada bir terslik yok mu? ” dedi.Kamalak, partisinin, bir düğün salonunda düzenlenen, Merkez İlçe Divan Kurulu Topl

'İçkiyi kaldır, zinayı yasakla...'

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ”Zina serbest, kürtajı yasaklıyorlar. Asıl sebep zinadır. İçki serbest, sarhoş olmak yasak. Ortada bir terslik yok mu? ” dedi.

Kamalak, partisinin, bir düğün salonunda düzenlenen, Merkez İlçe Divan Kurulu Toplantısı’nda, son dönemlerde aile içi sorunların arttığını, ailelerin kendi aralarında birbirine düştüğünü söyledi.

Gazetelere bakıldığında kadın ve çocuk cinayetlerinin sıkça görüldüğünü ifade eden Kamalak, boşanmaların da arttığını dile getirdi.

Bu gidişin iyi olmadığını vurgulayan Kamalak, şunları kaydetti: ”Diğer taraftan değerli kardeşlerim, bu ülkede zina serbest bırakılmış. Zina serbest, kürtajı yasaklıyorlar. Asıl sebep zinadır. İçki serbest, sarhoş olmak yasak.

Ortada bir terslik yok mu? Değerli kardeşlerim içkiyi kaldırırsan sorun biter. Zinayı yasaklarsan, kürtaj büyük bir ihtimalle kendiliğinden biter. Sebebe bakmıyorlar sonucu yasaklıyorlar.

Efendim şunu söylüyorlar, ’iktidardakiler sizin kardeşleriniz. Onlar da hocanın öğrencileridir.’ Evet kardeş olmak, kardeşlerin aynı şekilde düşünmesidir, aynı şekilde hareket etmesidir. Habil ile Kabil de kardeş değil miydi? Her ikisi de Hz. Adem’in çocukları değil miydi?

Biri katil, biri cennetlik.” Kamalak, Türkiye’de ilk kez Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı’nın, AK Parti tarafından kurulduğunu belirterek, ”Amaçları Türkiye’yi AB’ye yamamak.

Hatırlayacaksınız, 2007 yılında sayın Başbakan, AB müzakereleri başlayınca Türkiye dönüşünde, İstanbul’u fetih etmiş şekilde geliyor. Yahut, Kanuni Sultan Süleyman, Avrupa’yı fetih etmiş gibi geliyor. Kızılay’da muhteşem bir tören düzenlediler.

Size bir soru sorsalar, ’Lider Türkiye mi, uydu Türkiye mi?’ diye. Bunlar Türkiye’yi uydu haline getirdiler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset