İçişleri Bakanı'ndan Türk halkına...!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu'nun Kızılelma beldesinde yayla şenliklerine katıldı.Or-Gi Havaalanı'nın temel atma törenine katılmak üzere Ordu'ya gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Akkuş ilçesi Kızılelma beldesinde düzenlenen yayla şenlikleri

İçişleri Bakanı'ndan Türk halkına...!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu'nun Kızılelma beldesinde yayla şenliklerine katıldı.

Or-Gi Havaalanı'nın temel atma törenine katılmak üzere Ordu'ya gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Akkuş ilçesi Kızılelma beldesinde düzenlenen yayla şenliklerine yoğun sis nedeniyle karayoluyla geldi. Şenlikte vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan İdris Naim Şahin, düzenlenen güreşleri izledi.

Şenlikte konuşan Bakan Şahin, "Bu buluşmalar özlenen ve istenen buluşmalar. Bu güzelliğin her yerde her zaman farkında olalım. Hatay'dan Ordu'ya, Hakkari'den Edirne'ye bu vatanın güzelliklerinin her zaman bilincinde olalım. Bu güzelliği kardeşçe, arkadaşça, dostça paylaşarak büyütelim. Türkiye büyüyor ve kalkınıyor. Yaşasın Türkiye, yaşasın Türk milleti, yaşasın cumhuriyet, yaşasın tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler