'İç tutarlığı olmayan parti'

12 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye yüzde 55,8 oranında destek veren Polatlılara teşekkür etmek için gelen Özdalga, MKY üyesi Sema Özdemir ve beraberindekilerle AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi.Bir hukukçu CHP'li milletvekil

'İç tutarlığı olmayan parti'

12 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye yüzde 55,8 oranında destek veren Polatlılara teşekkür etmek için gelen Özdalga, MKY üyesi Sema Özdemir ve beraberindekilerle AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi.

Bir hukukçu CHP'li milletvekilinin, "Biz yemin etmeden de görev yapabiliriz, söz alabiliriz, oy verebiliriz" dediğini aktaran Özdalga, "Tabi bunun hukuken anlamsız ve saçma bir yorum olmasının dışında, siyaseten de gayri ciddi bir tavır. Kardeşim senin meselen o yeminle mi? Sen Meclis çalışmalarına katılmayacağım demedin mi? Onun için yemin etmedin mi? Galiba bu Ergenekon adayları CHP'nin ayağına dolandı. Şimdi bu ayağına dolanan ipten nasıl kurtulurum diye çırpınıp duruyor. Hâlbuki bu kadar karışık formüller, karışık yöntemler bulmalarına hiç gerek yok. Buyursunlar gelsinler, bir cümlelik yemini etsinler görevlerine başlasınlar. Bu kadar basit bu iş." diye konuştu.

"CHP SİYASİ ANLAMDA İÇ TUTARLIĞI OLMAYAN BİR PARTİ"

Özdalga, CHP'nin siyasi anlamda iç tutarlığı olmayan bir siyasi parti olduğunu söyledi.

Özdalga, "Kılıçdaroğlu, genel başkan olduktan sonra pek çok konuda vahim hatalar yaptı. Yaptığı vahim hatalardan bir tanesi bir siyasi partinin içinde bir arada bulunması uygun olmayacak kadar, birbirine siyasi anlamda benzemeyen ve birbiri ile çatışan, çelişen kişileri ve grupları bir araya topladı. Bunun da bedelini CHP bir şekilde ödeyecek. Ama kongreler, kurultaylar nasıl olur bilemeyiz? Ama CHP şu anda siyasi anlamda iç tutarlılığı olmayan bir parti." dedi.

Özdalga daha sonra AK Parti'ye katılan Sazlar köyü Muhtarı Recai Kula'nın rozetini taktı.

Özdalga partililer ile birlikte köyleri ziyaret ettikten sonra Polatlı'dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset