İbre Ahmet Sarı'dan Yana

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde il başkanlığı yarışı tüm hızı ile sürüyor. Gün geçmeden hemen herkes bir hamle yapıyor. Ak Parti'de kulisler günün 24 saati sürerken atamanın Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'ye dönmesinin ardından yapılacağı kesinleşti.Edinilen
İbre Ahmet  Sarı'dan Yana

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde il başkanlığı yarışı tüm hızı ile sürüyor. Gün geçmeden hemen herkes bir hamle yapıyor. Ak Parti'de kulisler günün 24 saati sürerken atamanın Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'ye dönmesinin ardından yapılacağı kesinleşti.

Edinilen bilgiye göre Ahmet Metin Genç, Erdoğan Beder, Mehmet Çelik, Mustafa Yanmış, İbrahim Keskin gibi isimler atama için nabız yokluyorlar. Ak Parti eski Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve iş adamı Ahmet Sarı seçim sürecine damgasını vurmuş ve gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. Sarı bu hafta Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Tabandan aldığı destekle yola çıkan Sarı'ya milletvekili aday adaylığı sürecinde de büyük destek verildi. Mevcut il yönetiminin ağır topları Sarı'nın yanında yer alırken, Merkez İlçe teşkilatı ve ilçe teşkilatlarının büyük kısmından da destek aldığı kulislere yansıyan bilgiler arasında yer alıyor.

Başta Bakan Faruk Özak ve tüm Trabzon Ak Parti milletvekillerine eşit mesafede durmaya özen gösteren Sarı'nın profesyonel çalışmaları ve enerjisiyle Trabzon teşkilatlarında sinerji yaratacağı ise birçok Ak Partili tarafından dillendiriliyor.

E. Neslihan SAĞIR / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.