İbrahim Tatlıses oy kullanamadı
Mart ayında uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, bir süre Türkiye'de tedavi görmüş daha sonra ise Almanya'ya gitmişti.Tedavisine Maltepe Darüşşafaka Fizik ve Rehabilitasyon Merkezi'nde devam edilen İbrahim Tatlıses, geçen ha
Yayınlanma:
Mart ayında uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, bir süre Türkiye'de tedavi görmüş daha sonra ise Almanya'ya gitmişti.
Tedavisine Maltepe Darüşşafaka Fizik ve Rehabilitasyon Merkezi'nde devam edilen İbrahim Tatlıses, geçen hafta oğlu Ahmet Tatlı'ya oy kullanmak istediğini söyledi.
Babasının bu isteği üzerine Ahmet Tatlı da gerekli bütün mülki amirlerle ve avukatlarla görüşerek bu soruna bir çare bulmaya çalıştı.
İbrahim Tatlıses için bile olsa hiç kimse için oy sandığının ayağına götürülemeyeceği söylenerek Tatlıses'in bu isteği geri çevrildi. Oyunu kullanamayan sanatçının büyük üzüntü duyduğu ve an be an seçim sonuçlarını takip ettiği öğrenildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Siyaset