İbrahim Özen vekil adayı olacak mı

KTÜ Rektörü İbrahim Özen bugün RADYOHABER61’de yayınlanan Haber61.net Genel Yayın Yönetmeni Hande Alemdar ve Haber61.net Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar’ın hazırlayıp sunduğu “ÇAPRAZ ATEŞ” programının konuğu oldu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulun

İbrahim Özen vekil adayı olacak mı

KTÜ Rektörü İbrahim Özen bugün RADYOHABER61’de yayınlanan Haber61.net Genel Yayın Yönetmeni Hande Alemdar ve Haber61.net Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar’ın hazırlayıp sunduğu “ÇAPRAZ ATEŞ” programının konuğu oldu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Rektör Özen, Milletvekili adayı olup olmayacağı konusuna da açıklık getirdi.

Rektör Özen, “Akademik yaşam siyasetten çok farklı. Siyaset de vatandaşa hizmet etmenin bir yoludur. Siyasetten gelmediğim için delege yarışı içerisinde bir adaylığım söz konusu olamaz. Bu bir takdir meselesidir. Şu an çok kesin bir dille siyasete girip girmeyeceğimi söyleyemeyeceğim. Böyle bir teklif gelirse değerlendirmem doğrudur şeklinde düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset