HEPAR: Türkiye'ye huzur gelecek

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Türkiye'ye huzur getireceğiz, herkese hakkını ve payını vereceğiz'' dedi.  Daha önce miting yapacağı duyurulan Tevfik Sırrı Gür Stadı önünde toplanan vatandaşları selamlayan Pamukoğlu, gazete

HEPAR: Türkiye'ye huzur gelecek

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Türkiye'ye huzur getireceğiz, herkese hakkını ve payını vereceğiz'' dedi.

 

Daha önce miting yapacağı duyurulan Tevfik Sırrı Gür Stadı önünde toplanan vatandaşları selamlayan Pamukoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmaniye, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş ve Mersin'de HEPAR teşkilatı ve milletvekili adaylarının çalışmalarını yerinde görmek için gezi programı düzenlediğini söyledi.

 

Seçime az bir süre kaldığını belirten Pamukoğlu, ''Ortalama 6 hafta var. O bakımdan çok hızlı hareket ediyorum. Burada ülkenin iç siyaseti, dış siyaseti, ekonomisi ve güvenliği ile ilgili söyleyecek çok bir şeyim yok. Zaten bunları her yerde söylüyorum. Sadece şunu söyleyebilirim: Halkımız korku ve endişe dolu. Bir insan olarak benim gördüğüm toplum bu. Ne derdi var derseniz? Ekmek derdi var, Huzur istiyor. Zaten HEPAR'ın kurulma amacı da ekmek ve huzur'' dedi.

 

Pamukoğlu, HEPAR'ın diğerlerinde bariz farkı bulunduğunu savunarak, ''Biz Cumhuriyetin temel değerlerine kesin bağlıyız. Bu Cumhuriyet ve bu toprakların tapusu Lozan'dır, onu zorluyorlar. Bunu görmek için çok akıl, zeka, eğitim falan gerekmiyor. Toprağın altındaki köstebekler bile bunun farkında. Biz bunu ters çevireceğiz ve Türkiye'ye huzur getireceğiz, herkese hakkını ve payını vereceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset