Hayrunnisa Gül Uçaktan Düşüyordu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve beraberindekileri taşıyan uçak Letonya'nın başkenti Riga'ya indi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Letonya ve Litvanya'yı kapsayan dört günlük resmi ziyaretinin ilk durağı Riga'ya geldi.Cumhurbaşkanı Gül ve beraberindekileri taşıy

Hayrunnisa Gül Uçaktan Düşüyordu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve beraberindekileri taşıyan uçak Letonya'nın başkenti Riga'ya indi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Letonya ve Litvanya'yı kapsayan dört günlük resmi ziyaretinin ilk durağı Riga'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Gül ve beraberindekileri taşıyan THY'ye ait özel uçakla 21.00 sularında Letonya'nın başkenti Riga'ya indi.

Gül ile eşi Hayrünnisa Gül'ün yanı sıra AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, milletvekilleri, iş, sanat ve basın dünyasından temsilcilerin yer aldığı heyet de Letonya'ya geldi.

Bu arada yoğun kar yağışı nedeniyle Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, uçaktan inerken düşme tehlikesi yaşadı. Cumhurbaşkanı Gül, eşinin koluna girerek düşmekten kurtardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset