Hayrat seçim sonuçları / Hayrat Belediye Başkanı kim oldu?

Hayrat seçim sonucu ne oldu, Hayrat’ın yeni belediye başkanı kim oldu? Yerel seçimlere dair merak edilenler burada

Hayrat seçim sonuçları / Hayrat Belediye Başkanı kim oldu?

31 Mart Yerel seçimleri ile vatandaşlar yeni belediye başkanlarını belirliyor. Bu noktada Hayrat seçim sonuçları ile ilgili detaylar seçim yasaklarının kalkmasının hemen ardından burada olacak.

Hayrat seçim sonucu ne oldu ve Hayrat belediye başkanı kim oldu gibi soruların yanıtlarını anında burada öğrenebilirsiniz.

Hayrat Belediyesi’nde şuanda görevli olan başkan ise AK Partili Mehmet Nuhoğlu

Hayrat’ta kimler aday?
Ahmet Hasan Çebioğlu – CHP
Kadir Altunkaynak – BTP
Mehmet Nuhoğlu – Bağımsız
Salih Öztel – AK Parti

Hayrat Seçim Sonuçlarını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz;

CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzon seçim sonucu 2019 / Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu?

Salih Öztel kimdir?

AK Parti Hayrat Belediye Başkan Adayı Salih Öztel kimdir?

1978 yılında Trabzon Of ilçesinde doğdu. Memur ailenin çoçuğu olması sebebiyle ilk ve orta öğrenimini Sivas’ın Divriği ilçesinde okudu. Ardından 2 yıl medrese eğitimi aldı. Of İmamhatip Ortaokulu’nda eğitimine devam eden Öztel Hopa İmamhatip lisesinden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İlahiyat Üniversitesi önlisans bölümünden mezun oldu. AK Parti’de Hayrat kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. 2002-2007 yılları arasında ilçe gençlik kolları başkanlığı görevini yürüttü. Askerlik görevinin ardından 2010 yılında Hayrat AK Parti ilçe başkanı oldu. 2018 yılında istifa ederek Hayrat Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunda bulundu. Salih Öztel Evli ve 2 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset