Haşimi Erdoğan'la görüşüyor

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık Haşimi görüşmesi başladı. Haşimi, sabah saatlerinde de Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile biraraya geldi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı T

Haşimi Erdoğan'la görüşüyor

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık Haşimi görüşmesi başladı. Haşimi, sabah saatlerinde de Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile biraraya geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık Haşimi Başbakanlık Resmi Konutu'ta biraraya geldi.

 

'AKP'YE YAKINIM'

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, parti genel merkezinde, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık Haşimi ile görüştü.

Saadet Partisi eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın, Irak ve İslam meseleleri konusunda çok ciddi desteği olduğunu hatırlatan Haşimi, ''Ben tabii ki AKP'ye yakınım, bundan gurur duyuyorum ama aynı anda bizi destekleyen, desteklemeyen diğer partilere de yakınız'' dedi.

 

'HAŞİMİ'NİN GÖREVİNİN BAŞINA DÖNMESİ GEREKİR'

Mustafa Kamalak da ''Öncelikle ve zaman geçirmeden Sayın Haşimi'nin görevinin başına dönmesi gerekmektedir. Sayın Haşimi'nin huzur ve barış içerisinde Irak'a dönüp görevine başlamış olması orada iç barışı sağlayacaktır. En azından iç barış için orada çok önemli bir adım olacaktır. Biz Saadet Partisi olarak Irak'ta barışın ön şartı olarak Sayın Haşimi'nin görevinin başına dönmesini görüyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler