Hasan Hocanın oğluna büyük ilgi

AK Parti sandık müşahitlerine yönelik eğitim programlarını hızlandırdı. Bu bağlamda AK Parti Araklı İlçe Teşkilatı`nda 12 Haziran da sandık başlarında görev alacak müşahitlere eğitim verdi. Araklı Kültür Sarayında düzenlen toplantıda sandık müşahitlerine

Hasan Hocanın oğluna büyük ilgi

AK Parti sandık müşahitlerine yönelik eğitim programlarını hızlandırdı. Bu bağlamda AK Parti Araklı İlçe Teşkilatı`nda 12 Haziran da sandık başlarında görev alacak müşahitlere eğitim verdi. Araklı Kültür Sarayında düzenlen toplantıda sandık müşahitlerine eğitimi AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Sait Gürsoy verdi.

DAVRANIŞ BİÇİMLERİ ANLATILDI

Gürsoy, eğitim de yaklaşmakta olan 12 Haziran genel seçimleri öncesinde yapılacak çalışmalar ve sergilenecek tutumlar hakkında bilgi verilen toplantıda; slayt gösterisiyle mahalle başkanları ve müşahitler seçim öncesi çalışmalarda ve seçim günü sandık başında nasıl hareket etmeleri gerektiği, seçmene hitaptan, kılık-kıyafetilerinin nasıl olacağına, konuşma tarzından, yüz mimiklerine kadar nasıl bir duruş sergileyecekleri konusunda bilgilendirildi.

HASAN HOCA’NIN OĞLU DOKTOR YUNUS’A BÜYÜK İLGİ

Sandık müşahitleri eğitim toplantısına katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yunus Karabela salona girdiği esnada partililer, ‘Hasan Hoca’nın oğlu Doktor Yunus’u Ankara’ya göndereceğiz’ diyerek slogan atarken, Yunus Karabela’ya yoğun sevgi seli gösterdiler. Karabela, milletvekiliiği serüveninin 20 gün önce başladığını belirterek, “Araklı ve Trabzon’umuzun gelişmesi için bugün buradayım. Buradan sizi temsilen TBMM’yi gitmeyi arzuluyorum. AK Parti 14 Ağustos 2001 yılında ‘İşimiz hizmet, gücümüz millet’ anlayışından doğan, büyük lider Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan bir hareket, bundan sonra daha da büyüyerek devam edecektir. Herkes 94, 96 ve 2001 krizlerinin ülkeyi ne hale getirdiğini yaşadı. Halka ağır ekonomik sıkıntılar yükleyen 57. hükümetin sandığa nasıl gömüldüğünü dün gibi hatırılıyoruz. AK Parti, 8.5 yılda alnının akıyla, halka hizmeti hakka hizmet olarak benimseyerek 3. dönem iktidarına yol alıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset