Has Partili Gençler'den tepki

Has Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Hasan Öztorun, Muhteşem Yüzyıl isimli diziye yönetim kurulunca tepki gösterdiğini dile getirdi.Öztorun, “Son zamanlarda ülkemiz televizyonlarında gösterime giren bazı dizilerin, milli manevi değerlerimize, aile ya

Has Partili Gençler'den tepki

Has Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Hasan Öztorun, Muhteşem Yüzyıl isimli diziye yönetim kurulunca tepki gösterdiğini dile getirdi.

Öztorun, “Son zamanlarda ülkemiz televizyonlarında gösterime giren bazı dizilerin, milli manevi değerlerimize, aile yapımıza açıkça savaş açan görsel öğelerle süslendiğini üzüntüyle görmekteyiz.

Has Parti olarak, özgürlüklerin sınırsız savunucuyuz. Ancak, milli ve manevi değerlerimizin ayaklar altına alınmasını bir özgürlük olarak görmüyoruz. Show TV ‘’ muhteşem Yüzyıl ‘’ adlı dizi, tarihi gerçeklikten yoksun sahnelerle doludur. Tarihi gerçekliliği olmayan bu sahnelerle Osmanlının en görkemli hükümdarlarından biri olan aynı zamanda islam ümmetinin halifesi Kanuni Sultan Süleyman’nın küçük düşürülmesini nefretle kınıyoruz. Bu konuyla ilgi olarak RTÜK ve ilgili anayasal kurumlarımızı göreve çağırıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler