HAS Parti'den açıklama

 HAS Parti'den yapılan açıklamada, dünkü HAS Parti GİK ve İl Başkanları toplantılarında, bazı haber sitelerinde (üst düzey bir partili, yaptığı açıklamada, Numan Bey, teşkilatta Tayyip Bey'den sonra tek yetkili olacak) şeklinde yer verilen sözlerin ve bun

HAS Parti'den açıklama

 


HAS Parti'den yapılan açıklamada, dünkü HAS Parti GİK ve İl Başkanları toplantılarında, bazı haber sitelerinde (üst düzey bir partili, yaptığı açıklamada, Numan Bey, teşkilatta Tayyip Bey'den sonra tek yetkili olacak) şeklinde yer verilen sözlerin ve buna benzer herhangi bir konunun konuşulmadığı bildirildi.

 

HAS Parti Basın Danışmanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, dünkü HAS Parti GİK ve İl Başkanları toplantılarına dair bilgiler aktaran haber sitelerinin bir kısmında, “Bu arada toplantıdan sonra bir açıklama yapan üst düzey bir partili, yaptığı açıklamada, Numan Bey, teşkilatta Tayyip Bey'den sonra tek yetkili olacak” şeklinde sahibi belli olmayan sözlere yer verildiği belirtildi.

 

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

“Ankara'da gerçekleştirilen HAS Parti GİK ve İl Başkanları toplantılarında, bu ve buna benzer herhangi bir konu konuşulmamıştır. Süreci olumsuz etkilemeye dönük bundan sonra da spekülatif haberler uydurulabilir. Bu sebeple, sürece dair sadece HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un açıklamaları ile parti adına yapılan resmi açıklamalara itibar edilmesinin kamuoyunu doğru bilgilendirme açısından gerekli olduğunu hatırlatıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset